Іван Дорн: Між Україною та Росією війна, і це п**дець, але я виступатиму в РФ (відео)

Музикант Іван Дорн заявив, що «за фактом, між Україною та Росією відбувається війна… Це повний п**дець». Водночас додав, що виступає «за музичне майбуття» й продовжить співати в РФ як український артист.

Про це музикант заявив в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону, передають Вчасні Новини.

Музикант відповів на питання, як він сприйняв початок війни 2014 року. І зазначив, що не може змиритися з війною на Донбасі і тим, що частина областей не належить Україні.

«Я це сприймаю як повний п**дець, якщо чесно. У мене досі не вкладається в голові, що ми після всіх подій залишаємося без частини Донецької області, Луганської області, без Криму. Те, що на Донбасі йде військовий конфлікт, і те, що, за фактом, між Україною та Росією відбувається війна… Це повний п**дець. Ось що я відчуваю», – заявив музикант.

Водночас він визнав, що продовжує гастролювати Росією. При цьому наголосив, як і більшість виконавців, що виступають у Росії, що за кордоном залишається українським артистом.

«Я – артист. Для мене музика – життя. І я ділюся нею з усіма, хто побажає. Це головний момент для мене і навіть для тих, хто мене зовсім не сприймає. Я виступаю за музичне майбуття. Не просто мікрофон, не просто сцена, а рупор, який каже: Вірте у своє Я і у незалежність кожного окремо», – зазначив Дорн.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.