Україна отримала техніку для відновлення тепломереж від USAID

30 екскаваторів для ремонту тепломереж, пошкоджених внаслідок повномасштабної війни, передало Україні Агентство США з міжнародного розвитку (USAID)

Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку громад та територій України.

«Внаслідок обстрілів інфраструктура теплопостачання в багатьох містах України зазнала значних пошкоджень. Також знищено багато комунальної техніки, яка необхідна для проведення оперативних ремонтних робіт. Дякуємо за надану техніку, яка дозволить пришвидшити ремонтні роботи й відновити подачу тепла та гарячої води в оселі українців», – зазначив в.о. міністра розвитку громад та територій України Василь Лозинський.

Станом на даний час екскаватори вже отримали теплокомуненерго: Києва, Львова, Одеси, Харкова, Житомира, Вінниці, Коростеня, Василькова, Броварів, Білої Церкви, Дніпра, Полтави, Кременчука, Білгорода-Дністровського, Ковеля, Тернополя, Кропивницького, Луцька, Рівного, Ватутіна, Охтирки, Миколаєва, Хмельницького та Запоріжжя.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.