Ткаченко розповів, як працюватимуть культура і туризм в умовах локдауну

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко нагадав, що під час посилених карантинних заходів, які триватимуть з 8 по 24 січня включно, дозволяється робота історико-культурних заповідників, релігійних установ та готелів.

Про це він написав у Telegram-каналі.

«Робота історико-культурних заповідників дозволена», – зауважив міністр.

Він порадив обов’язково скористатися нагодою та прогулятися.

Дозволена також робота релігійних установ, проведення репетицій театральних постановок, концертних програм та інших заходів, але без залучення глядачів (з дотриманням карантинних обмежень на репетиціях), виробництво аудіовізуальних творів, тобто проведення зйомок кінопроектів, кліпів тощо (з дотриманням карантинних обмежень на майданчику).

Не забороняється також робота готелів, зокрема, можуть працювати заклади харчування та інші місця харчування при готелях з 6-ї до 11-ї години ранку, а за замовленням клієнтів в готельний номер – цілодобово.

Дозволено працювати організаціям гірськолижного дозвілля, але без закладів громадського харчування та продажу алкогольних напоїв на території.

Водночас заборонено приймати відвідувачів закладам культури і кінотеатрам, а також проводити масові, культурні та розважальні заходи.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.