На півдні Казахстану вилучено зброю, призначену для терористичних атак

Затримані на півдні Казахстану роздавали алкоголь і наркотики тим, хто погоджувався брати участь у заворушеннях, вилучено зброю та боєприпаси, повідомив держтелеканал “Хабар 24” з посиланням на комендатуру регіону.

“Чотирнадцять автоматів Калашникова, снайперська гвинтівка, пістолети, патрони і гранати, зброя і боєприпаси під час слідчих дій вилучили силовики в Жамбильській області (південь Казахстану – ІФ). Все це було призначено для скоєння терористичних атак і масових заворушень на території Тараз і прилеглих районах”, – йдеться у повідомленні каналу.

За його даними, “серед затриманих 139 людей”. “У них також були великі суми грошей, зокрема в доларах і киргизьких сомах. За рахунок цих коштів планувалося оплачувати злочинні дії студентів і маргінальної молоді. Тим, хто погоджувався брати в них участь, роздавали алкоголь і наркотичні речовини”, – повідомляється в інформації телеканалу.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.