Сварка через м’ясо: на Тернопільщині чоловік вбив батька і поранив брата

Внаслідок бійки молодший син ножем зарізав тата і ножицями проштрикнув обличчя старшому братові.

В селі Верещаки Кременецького району сімейна сварка звершилася вбивством одного чоловіка і важкими травмами для іншого. Конфлікт трапився через нерозділене м’ясо між синами і батьком. Про це повідомили в пресслужбі поліції.

Правоохоронці з’ясували, що родина, де сталося вбивство, неблагополучна. Чоловіки часто випивали та не мали постійної роботи.

В день вбивства старший чоловік разом з одним із синів пішов допомагати сусідові колоти свиню. А молодший відправився до іншого сусіда на господарку. Коли чоловіки увечері прийшли додому, то з’ясувалося, що одним за роботу заплатили шматком м’яса, а молодшому братові сусід дав пляшку спиртного.

«Конфлікт між родичами виник під час спільного застілля вночі близько 24:00. Батько та старший брат відмовилися ділитися м’ясом із молодшим членом сім’ї. Це розізлило чоловіка, він схопив ніж та вдарив ним батька у груди. За тата заступився старший син. Проте не зміг нічого зробити – нападник ножицями вдарив його в обличчя, а саме в ділянку ока. А потім втік з хати», – йдеться у повідомленні.

В пресслужбі правоохоронних органів додали, що молодший син побіг до сусіда і розповів, що він важко побив і поранив ножем рідних. Односельчанин вирішив сам перевірити чи це правда, зайшовши на подвір’я і побачив тіло старшого чоловіка, а поруч його сина, який стікав кров’ю. Мешканець Верещак викликав швидку та поліцію. Проте медики лише констатували смерть 61-річного чоловіка. Іншого пораненого госпіталізували до реанімаційного відділення.

«За кілька годин розшукали слідчі спільно з дільничним і самого підозрюваного. Молодший брат сімейства в усьому зізнався. А також розповів причину через яку розпочався конфлікт», – повідомили в поліції Тернопільщини.

Чоловіка затримали та оголосили підозру згідно із ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Завтра, 9 лютого, в суді будуть вирішувати питання про обрання запобіжного заходу.

В Одесі місцевий житель зарізав на вулиці приятеля, який не повернув тарілку з-під новорічного холодцю.

Нагадаємо, одеські поліцейські встановлюють обставини стрілянини в більярдному клубі на вулиці Посмітного. Внаслідок події вогнепальні поранення отримали двоє чоловіків. Один із них загинув, інший доставлений до лікарні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.