Данілов: Знання англійської мови є запорукою незалежності нашої країни

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що англійська є запорукою української незалежності і вона має бути другою мовою в Україні.

Про це Данілов заявив під час форуму «Україна 30», передає «РБК-Україна».

Подробиці. На думку секретаря РНБО, англійська має стати другою мовою в Україні.

«На превеликий жаль, за 30 років ми не визначили українську мову як первинну і фундаментальну мову нашої незалежності. І ми за 30 років не звернули увагу на англійську мову, яка має бути обов’язковою другою мовою в країні. Для того, щоб ми з вами були убезпечені від тих атак, від яких ми сьогодні потерпаємо від Російської Федерації», – сказав він.

Данілов зазначив, що українські політики раніше загравали з російською мовою і «копали яму», в якій сьогодні опинилася Україна. При цьому зараз, як і раніше, Москва саме російською мовою транслює свої наративи на територію колишнього Радянського Союзу.

«Я ще раз звертаю увагу, знання англійської мови є запорукою незалежності нашої країни. Англійська мова має використовуватися з дитячого садка і школи… Її не треба вчити, її потрібно знати», – додав Данілов.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.