Москаль прокоментував санкції проти Медведчука: холостий постріл

Геннадій Москаль розповів про літаки проросійського політика Віктора Медведчука, телеканали та трубопровід, на які були накладені санкції РНБО. За його словами, це «холостий постріл».

Про це ексглава Луганської та Закарпатської областей Геннадій Москаль розповів в ефірі програми «Все по бєспрєдєлу» з Роксаною Руно, передають Вчасні Новини.

Подробиці. На думку Москаля, санкції проти кума президента Росії Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко нічого не дадуть.

«Всі ж хочуть, щоб було, як у коментарях: вивести на площу, повісити, розстріляти, все у нього забрати, з дружини шубу зняти. Таке сьогодні суспільство, воно хоче націоналізації. Справа в тому, що ще місяць пройде, і всі побачать, що ці санкції (проти Медведчука – ред.) – це холостий постріл. Вони абсолютно нічого не дадуть», – зазначив він.

Читайте також: Казанский: У Медведчука на месте отрубленных голов вырастают новые

Політик підкреслив, що літаки Медведчука ще до введення санкцій опинилися в Білорусі, а потім у Швейцарії. Щодо трубопроводу,  на який було накладено арешт, то він ніколи не був власністю України. А заблоковані телеканали сьогодні дивляться ще більше людей, ніж до блокування, тим більш, що дивляться все в інтернеті, а не по телебаченню.

«Скажіть, що зробили особисто Медведчуку? Як він ходив до Верховної Ради, так і ходить. Три закриті телеканали в інтернеті зараз набирають по 180-200 тис. переглядів за тиждень, а раніше не більше двох тисяч. Нещодавно було опитування, що краще: інтернет або телебачення. 51% сказали, що сьогодні краще дивитися в інтернеті. З цих санкцій кіно немає і не буде», – резюмував Геннадій Москаль.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.