Зеленський готовий зустрітися з кожним лідером країни нормандської четвірки окремо

Президент України Володимир Зеленський заявив про намір провести зустрічі з лідером кожної з країн нормандської четвірки окремо. «Якщо гора не йде до Магомеда, то нічого страшного».

Про це Зеленський повідомив під час форуму «Україна 30. Культура. Медіа. Туризм», передають Вчасні Новини.

Подробиці. За словами президента, зустріч має відбутися. І якщо її не буде у нормандському форматі, то він готовий зустрітися з кожним лідером окремо.

«У будь-якому випадку, готується нормандська зустріч. Вона повинна бути. Я від себе скажу, і я це сказав нашим західним партнерам: буде зустріч в нормандському форматі – я знайду формат, коли зустрінуся з кожним з цих лідерів нормандської четвірки. Як кажуть, якщо гора не йде до Магомеда, то нічого страшного – значить, я зустрінуся з кожним окремо», – сказав він.

Зеленський також додав, що 10 березня відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації в Донбасі. І зазначив при цьому, що після блокування діяльності телеканалів «112 Україна», Newsone і ZIK кількість збройних провокацій в Донбасі збільшилася.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.