Дощі та зниження температури повітря очікуються в неділю в північно-західній частині України

У неділю в Україні очікується неоднорідна погода. На північно-західну половину країни пошириться вологе повітря, зумовлюючи дощі і зниження температури. На решті територій ще тепло і переважно без опадів, повідомив Укргідрометцентр.

У неділю дощі, вночі в західних областях з мокрим снігом; у східних, південно-східних, вдень і в більшості західних областей без опадів.

Вітер північно-західний, у південних та східних областях південний, 7-12 м/с.

Температура вночі 3-8° тепла, у західних областях 0-5° тепла; вдень у західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях 7-12°, в Одеській, Кіровоградській та Полтавській областях 13-18°, на решті територій 18-23°.

У Карпатах в ніч на неділю сильний, вдень помірний сніг; температура вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

У Києві в неділю часом дощ. Температура вночі 4-6° тепла, вдень 8-10°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 10 квітня найвища температура вдень була 24,1 в 1973 р., найнижча вночі -7,2 в 1929 р.

У понеділок, 11 квітня, в західних областях без суттєвих опадів, лише в Карпатах вдень невеликий дощ і мокрий сніг; на решті територій дощі (вночі в північних і центральних областях дощ, місцями з мокрим снігом, місцями значні опади, в східній частині країни без опадів).

У східних областях грози.

Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, у Чернігівській, Сумській, центральних та південних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура у східній частині вночі 6-11°, вдень 17-22°; на решті територій вночі 1-6° тепла, у західних областях близько 0°, вдень 7-12°, у південно-східних областях 13-18°.

У Києві в ніч на понеділок невеликі дощі. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-5° тепла, вдень близько 10°.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.