У Росії в онлайн-режимі транслювали зображення із образою Путіна

На сайті місцевого уряду у Хабаровському краї в онлайн-режимі транслювали зображення з образою на адресу президента Росії Володимира Путіна. Трансляція тривала щонайменше 12 годин.

Про це 9 січня повідомили «Сибирь.Реалии».

Подобриці. Журналісти проєкту зазначають, що трансляцію вели з будівельного майданчика Центру розвитку спорту в Комсомольську-на-Амурі. Напис з образою був у правому нижньому куті: «#Putin –». Яке саме слово використовували автори напису, проєкт не вказав.

За даними видання, пошуки невідомих, які залишили образу на зображенні з камер, ведуть із залученням ФСБ.

Один із IT-фахівців розповів на умовах анонімності, що фахівці, з якими уклали договір на монтаж камер, їх обслуговування та трансляцію в інтернет, «мали сховати камери від усіх в інтернеті, але не зробили цього і, схоже, банально навіть пароль не поставили на камеру, і тому зайти міг кожен просунутий користувач».

«Думаю, якщо ця людина сліди після себе не затерла, то ймовірність знайти її досить велика. Там просто в камері в логах може бути записано, хто, коли і з якої IP-адреси заходив на неї», – пояснив співрозмовник «Сибирь.Реалий».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.