У США хочуть офіційно заборонити визнавати Крим російським

На розгляд американського Конгресу внесений законопроєкт, який забороняє уряду США визнавати Крим російським.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті Конгресу США, передають Вчасні Новини.

Подробиці. У США на розгляд Конгресу внесений законопроєкт, який забороняє уряду визнавати суверенітет Росії над окупованим Кримом. Автором документу виступив представник Демократичної партії США Джеральд Конноллі.

  • «Заборонити уряду США визнавати претензії Російської Федерації на суверенітет над Кримом», – йдеться у назві документу.

Наразі текст документу не оприлюднений.

Зазначається, що законопроєкт був переданий 8 лютого комітету палати представників з іноземних справ. У разі ухвалення документу Палатою представників він буде винесений на розгляд Сенату.

Російська окупація Криму

Росія окупувала український Крим, ввівши на територію півострова військових і організувавши в березні 2014 року псевдореферендум про його самовизначення. 18 березня 2014 року в Кремлі було підписано так званий «договір» про прийняття до складу РФ Криму і Севастополя. Верховна Рада офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму 20 лютого 2014 року. Країни Заходу не визнали анексію Криму і ввели санкції проти Росії.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.