В Україні може з’явитися онлайн-платформа ветеранського підприємництва та бізнесу:деталі

Це буде першим, своєрідним і безкоштовним, рекламним майданчиком для ветеранів та каналом обміну досвідом у започаткуванні та розвитку власної справи.

Про це йдеться на сайті Міністерства у справах ветеранів України, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна заявила про намір відомства створити державну онлайн-платформу ветеранського підприємництва та бізнесу.

«Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна переконана, що практична підтримка підприємницьких ініціатив ветеранів стане початком створення дієвої державної програми розвитку ветеранського бізнесу», – йдеться в повідомленні.

Вона зазначила, що найважливішим кроком у цьому напрямі буде ініціатива Мінветеранів щодо запровадження програми «Захист – розвиток – добробут». Саме з неї має початися стратегічне бачення розвитку ветеранського підприємництва та підвищення конкурентоспроможності захисників України на ринку праці.

Вказується також, що одним з інструментів сприяння підприємницьким ініціативам ветеранів війни стане створення державної онлайн-платформи підтримки підприємницьких ініціатив ветеранів війни. Тут можна буде безкоштовно розмістити інформацію про ветеранські бізнеси, товари та послуги.

«Саме тут ми зможемо розміщати happy stories або successful stories ветеранів. Це – місце, де  буде зібрана інформація про наявні державні та недержавні програми підтримки ветеранського бізнесу з прикладами заявок та бізнес-планів під кожну програму, конкурс чи грант», – зазначив заступник міністра Володимир Левчук.

За його словами, «захист персональних даних ветеранів на  онлайн платформі буде гарантуватись державою.

«Безперечно, це відповідальність і навантаження, але наші захисники  саме і є  найбільш активною  верствою суспільства. Вони піднялися в 2014 році і пішли захищати нашу країну, точно так вони можуть і розвивати нашу економіку і стати прикладом для інших», – додав Левчук.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.