Усі пасажири мали підроблені результати ПЛР-тестів: прикордонники не пропустили автобус з Білорусі (фото)

Прикордонники Луцького загону виявили 35 фейкових довідок про проходження ПЛР-тестування на COVID-19 у пасажирів автобуса.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Подія відбулася у пункті пропуску «Дольськ», де Прикордонники Луцького загону виявили 35 фейкових довідок про проходження ПЛР-тестування на COVID-19.

Зазначається, що під час перевірки пред’явлених результатів тесту на COVID-19 в інспектора прикордонного контролю виникли сумніви щодо їх дійсності і було вирішено провести більш детальне дослідження.

«В ході більш ретельного дослідження прикордонники встановили, що бланки суттєво відрізняються від оригіналу, а також на них відсутні обов’язкові реквізити. Крім того, у кількох пасажирів охоронці кордону виявили довідки з однаковими номерами», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що всім громадянам Білорусі з цього автобусу прикордонники встановленим порядком відмовили в пропуску на територію України.

За даним фактом поінформовано співробітників Нацполіції та направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.