Кінотеатр "Жовтень" у Києві відновлює роботу з 12 травня

Київський кінотеатр “Жовтень”, який припинив свою роботу із запровадженням воєнного стану 24 лютого, відновлює сеанси з четверга, 12 травня.

“Друзі, хотіли б повідомити вам гарну новину – 12 травня кінотеатр “Жовтень” відновлює свою роботу! А там – і наша перемога незабаром. Квитки надійдуть у продаж у найближчі два дні, стежте за оновленням на сайті”, – повідомляється на сторінці кінотеатру у фейсбуці в понеділок.

На сайті кінотеатру наразі немає розкладу сеансів.

24 лютого на сторінці кінотеатру з’явилося повідомлення про зупинення роботи у зв’язку із запровадженням воєнного стану в Україні. “Усі квитки, придбані вами, будуть дійсні. Жовтень вистояв другу світову, карантин – вистоїть і путлерівську агресію. Бережіть себе! Слава Україні!”, – йшлося в повідомленні.

Кінотеатр “Жовтень” розпочав свою роботу 1931 року у спеціально побудованому в стилі конструктивізму приміщенні, яке ніколи не змінювало свого призначення. Нинішня назва – з 1943 року. Нині позиціонується як артхаусний і відомий широкою репертуарною різноманітністю. У ньому демонструють українське та світове фестивальне, авторське та жанрове кіно, кіно різними мовами світу. У кінотеатрі також відбуваються прем’єри та спецпокази фільмів, творчі зустрічі, глядацькі обговорення, кінолекторії та виставки.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.