У РФ загинули строковики 147-го Автобата, який в 2014 перекидав ЗРК «БУК» на Донбас (відео)

У понеділок, 11 січня, в Підмосков’ї сталася велика ДТП. За попередніми даними, загинули 4 і отримали поранення близько 20 російських військовослужбовців строкової служби зі складу 147-го автомобільного батальйону матеріального забезпечення (АБМО) Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації (в/ч 83466).

Про це повідомляє InformNapalm.

Подробиці. За даними OSINT-розслідувань міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm, строковики цієї військової частини в 2014 році були задіяні в перекиданні російських ЗРК «БУК» до кордону з Україною напередодні теракту проти пасажирського літака Boeing 777 рейсу MH17.

https://www.youtube.com/watch?v=uSaVU4wOQ_I&feature=emb_logo

Нагадаємо. В квітні 2015 року волонтери InformNapalm опублікували OSINT-розслідування «Останній рейс російського солдата для MH17«, в якому, спираючись на фотографії соціальної сторінки російського строковика Дмитра Зубова з 147-го АБМО ГШ ЗС Російської Федерації, виклали маршрут руху перекидання російських ЗРК «БУК».

Етапи перекидання ЗРК «БУК» також зафіксовані на відео.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.