На Донбасі знову втрати: загинув військовий, ще один отримав поранення

Сьогодні, 10 квітня, російсько-окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок цього один військовослужбовець загинув, ще один був поранений.

Про це повідомляє штаб Операції об’єднаних сил у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. У штабі повідомили, що НЗФ РФ 10 разів порушили режим припинення вогню.

«В районі проведення операції Об’єднаних сил збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, з яких 9 обстрілів по позиціях українських захисників та 1 проліт ворожого БПЛА з перетином лінії розмежування», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обстріли відбулись на Донецькому напрямку неподалік населеного пункту Пищевик, у передмісті селищ Піски та Широкине, біля Авдіївки, Кам’янки та Майорська з використанням мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї.

Внаслідок прицільного ворожого обстрілу зі стрілецької зброї один військовослужбовець зазнав поранення, не сумісні з життям.

Ще один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав кульове поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу та доправили до лікарні. Стан здоров’я захисника – середнього ступеня важкості.

На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.