В Алчевську загинуло не менше 300 мобілізованих бойовиками місцевих жителів, у Донецьку 1,2 тис загиблих

Понад 300 мобілізованих окупантами з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну місцевих жителів м.Алчевськ Луганської області загинули в боях з українською армією, повідомляється на сторінці Генерального штабу Збройних сил України в Facebook в оперативній інформації станом на 18.00.

До лікарні окупованого Донецька привезли понад 1 тис 200 загиблих, зазначається у повідомленні без уточнення, чи всі є місцевими жителями.

При цьому з метою оперативного поповнення втрат підрозділів своїх військ окупаційна влада оголосила в окупованому Луганську чергову хвилю мобілізації осіб чоловічої статі до 65 років. “Військовослужбовці збройних сил Російської Федерації проводять рейди по комунальних підприємствах та заводах для виявлення осіб призовного віку та примусово відправляють їх у військкомати”, – йдеться у зведенні.

На тимчасово зайнятих територіях Запорізької області діють мобільні патрулі та пости з-поміж мобілізованих жителів тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.