Заступник міністра МВС влаштував скандал на блокпості на Донеччині (відео)

Заступник міністра МВС Олександр Гогілашвілі влаштував розборки із правоохоронцями на в’їзді в Донецьку область через те, що його автівку зупинили й попросили показати документи.

Відповідне відео розміщено на каналі “Остання Крапля”, передають Вчасні Новини.

На відео силовики, що чергують на блокпості, намагаються пояснити Гогілашвілі, чому вони його зупинили, та попросили пред’явити документи. У відповідь на це заступник міністра МВС обурюється, що його не впізнали. Він влаштовує скандал та питає, чи бачили вони його фото у себе в кабінетах. Після чого погрожує.

Варто зазначити, що розмовляє чиновник з підлеглими російською мовою з матюками.

«Єдиний заступник міністра, з таким є**ом, як у мене, він лише один. Я три роки вже заступник міністра! Три роки! І сумно, що ти не знаєш… Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде… Я вважаю неправильним те, що ти не знаєш заступника міністра внутрішніх справ в обличчя! Повне невиконання субординації! Я не повинен тут, б** витрачати час та пояснювати тобі, що я заступник міністра!… Що у вас в голові, б**?».

Нагадаємо, що Олександр Гогілашвілі потрапив на роботу в Міністерство внутрішніх справ у вересні 2019 року – відразу на посаду заступника Арсена Авакова, що тоді очолював відомство. Він є чоловіком Марії Левченко – особистої помічниці президента Володимира Зеленського в «Квартал 95».

Після приходу на посаду Дениса Монастирського Гогілашвілі залишився заступником. У МВС він відповідає за боротьбу з наркотиками та реабілітацію наркозалежних.

https://www.youtube.com/watch?v=nCMUlOiXHkU&feature=emb_logo

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.