«Слуга» Гайду помстився кафе, яке просило Covid-сертифікат у його супутниці

За даними ЗМІ, до кав’ярні «Штрудель» почали приходити з перевірками: це сталося після скандалу Гайду

До одеської кав’ярні «Штрудель» почали активно навідуватися різні служби з перевірками: це сталося після скандалу з депутатом від «Слуги народу» Олександром Гайду. Про це пише видання «Страна».

Через відмову працівників кафе обслуговувати супутницю депутата, у якої не виявилося Covid-сертифікату, парламентарій, як стверджують співробітники закладу, почав загрожувати персоналу звільненням, а після інциденту написав депутатський запит із вимогою провести усі можливі перевірки у кафе.

За даними видання, за кілька днів до кав’ярні «Штрудель» почали приходити з перевірками, зокрема співробітники ДСНС. Причиною цього стало депутатське звернення меру Одеси Геннадію Труханову від «слуги» Олександра Гайду. А підставою для депутатських звернень стали нібито «масові скарги» одеситів Олександру Гайду на обслуговування в цьому кафе.

1 з 3

на весь екран згорнути

Всі фоторепоратажі

Українці відродили легендарні марки мотоциклів. Оприлюднено перші зображення

Український фільм став найкращою драмою Будапештського кінофестивалю

На Буковині завалився Будинок культури (фото)

Королева Йорданії обрала для офіційної зустрічі сорочку від українського бренду (фото)

Дружиною Олександра Гайду, як зазначено в декларації нардепа, є громадянка Російської Федерації Вікторія Маркова.

Олександр Гайду – народний депутат від «Слуги народу», який пройшов у Верховну Раду від мажоритарного округу №128 (Миколаїв). Є членом профільного комітету парламенту з питань аграрної та земельної політики, а також очолює підкомітет з питань інновацій та інфраструктури у сфері агропромислового комплексу. Олександр Гайду має вищу освіту, а до обрання до Верховної Ради обіймав посаду виконавчого директора ТОВ «Вібо-Транс». З 2011 до 2017 року був керівником Морського спеціалізованого порту «Ніка-Тера».

Нагадаємо, в Одесі депутат від «Слуги народу» Олександр Гайду влаштував скандал в кафе після того, як його супутниці відмовили в обслуговуванні через відсутність Covid-сертифікату.

На Дніпропетровщині жінка, яка користувалася підробним covid-свідоцтвом для походу до кафе, загриміла до суду.

Як повідомлялося, Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроєкт 6084 про посилення відповідальності за підробку Covid-документів.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.