ОТУ «Північ»: Найманець РФ святкував День Космонавтики й отримав кульове поранення в голову

За даними розвідки, один з бойовиків НЗФ РФ отримав смертельне поранення. Ворог намагається звинуватити ЗСУ, але українські військові суворо дотримуються режиму припинення вогню та стримують агресора.

Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання «Північ» у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Українські військові нагадали, що продовжують дотримуватись режиму припинення вогню та стримувати агресора.

«Водночас, за даними розвідки стало відомо, що 12 квітня  поблизу населеного пункту Золоте-5, що знаходиться на тимчасово окупованій території, святкуючи День Космонавтики, грубо порушив заходи безпеки та отримав смертельне кульове поранення в голову під час необережного поводження зі зброєю найманець російсько-окупаційних військ», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється також, що ворог продовжує намагання перекласти вину за безлад у власних військах на ЗСУ.

«Командування російсько-окупаційних військ приховуючи низький рівень військової дисципліни та системне ігнорування заходів безпеки при поводженні зі зброєю своїх «воїнів» намагається звинуватити Збройні сили України у зменшенні кількості особового складу в рядах найманців», – йдеться в повідомленні.

Збройні сили України продовжують вести боротьбу за територіальну цілісність та незалежність України наближаючи Перемогу. Слава Україні!!!

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.