У Нікополі жорстоко вбили волонтерку Анжелу Мончинську

У Нікополі Дніпропетровської області вбили 51-річну волонтерку Анжелу Мончинську. За даними місцевих ЗМІ, її зґвалтували і завдали важких травм.

Про вбивство повідомляється на сайті ГУНП Дніпропетровщини, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Жінку о 5:40 доставили в травматологічне відділення з тілесними ушкодженнями, внаслідок яких вона померла.

«12 квітня о 5:40 до чергової частини Нікопольського районного управління поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що до травматологічного відділення з тілесними ушкодженнями з будівлі по вул. Електрометалургів  доставлено жінку, яка від отриманих травм померла», – йдеться в повідомленні.

За підозрою в нанесенні травм поліція затримала 25-річного чоловіка. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) КК.

Правоохоронці не назвали прізвище вбитої жінки, проте місцеве видання «Нікопольська правда» з посиланням на власні джерела повідомило жахливі подробиці.

Зазначається, що охоронець одного з закладів напав на жінку-адміністратора, зґвалтував, пограбував її, а також забрав всі гроші з каси. Жінці він завдав кілька травм, в тому числі, струс мозку, які в наслідку привели до того, що вона померла в реанімації.

Потім чоловік вирішив приховати сліди своїх злочинів і підпалив приміщення, але сам потрапив у пастку. Тож його було виявлено біля дверей співробітниками охоронної фірми, які прибули на спрацювання сигналізації. Чоловік надихався чадних газів і не зміг вибратися назовні.

«Анжела Мончинська зробила дуже багато для української армії. З самого початку війни разом з іншими волонтерами вона їздила на фронт, возила нашим хлопцям продукти й різні необхідні речі. Її дуже добре знали і поважали в ветеранському середовищі. Анжела нагороджена медаллю «За вірність українському народу», – повідомило видання.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.