Auchan запустив прямий імпорт в Україну з країн ЄС

На полицях магазинів Auchan Україна з’явився прямий імпорт із Польщі, Румунії, Угорщини та Чехії, повідомили в пресслужбі ритейлера.

Як зазначається у релізі, у перші тижні війни компанія терміново підписала контракти з країнами присутності Auchan для імпорту товарів, які наразі неможливо закупити в Україні. Зокрема, із Польщі вже поставлено товари швидкого приготування, крупи, макарони, вівсяні пластівці, гігієнічні засоби; з Румунії – рис, товари для тварин, з Угорщини дріжджі, з Чехії паштети та м’ясні консерви.

Наголошується на наявності значної потреби в м’ясних та рибних консервах, велику партію очікують найближчим часом з інших країн Європи.

Усі імпортні товари в магазинах будуть відзначені табличками з написами “Імпортовано для покупців Auchan Україна”. Товари будуть без спеціального маркування, що дозволено постановою Кабінету Міністрів “Про заходи щодо забезпечення в умовах воєнного стану безперебійного постачання імпортованих харчових продуктів і кормів” від 9 березня 2022 року (№ 234).

Auchan Retail – міжнародна компанія роздрібної торгівлі, перший магазин відкрито у Франції у 1961 році.

Auchan Retail Ukraine працює в Україні з 2008 року. За даними сайту “Ашан”, налічує понад 30 магазинів різних форматів (гіпермаркети, супермаркети, pick up point) у дев’яти містах, а також розвиває e-commerce.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.