«Готовий захищатися»: Медведчук прибув до Генпрокуратури

Нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук, якому оголосили підозру у державній зраді, сам прибув до Офісу генерального прокурора. Йому мають вручити підозру.

Про це повідомляють Вчасні Новини.

Подробиці. Медведчук пояснив, що прибув в ОГП, бо «почув, що мене викликають». Водночас заявив, що коментувати предмет підозри не може, бо йому її ще не вручили особисто.

Окрім того, Медведчук розповів, що під час вчорашніх обшуків він з дружиною Оксаною Марченко був «у сусідній області». А сьогодні прийшов сам і буде «захищатися»

«Коли вчора проходили обшуки, мене не було в Києві. Я з дружиною був у сусідній області. Не збираюся ховатися. Я готовий захищатися, не відчуваю ні в чому своєї провини. На сьогоднішній день – це результат політичних репресій, тиск як на главу ОПЖЗ», – сказав Медведчук.

Нагадаємо. На тлі проведення обшуків 11 травня у депутата Віктора Медведчука генпрокурорка Ірина Венедіктова повідомила, що підписала підозри двом депутатам – Віктору Медведчуку і його соратнику Тарасу Козаку. Їм інкримінують «державну зраду» і «готування до розграбування національних цінностей на окупованій території».

У Кремлі заявили, що будуть уважно слідкувати за процесом щодо оголошених підозр лідеру ОПЗЖ, куму президента РФ Віктору Медведчуку

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.