Кремль не має наміру втручатися у справи України щодо Медведчука

У Кремлі заявили, що будуть уважно слідкувати за процесом щодо оголошених підозр лідеру ОПЗЖ, куму президента РФ Віктору Медведчуку

Про це заявив речник президента Росії Дмитро Пєсков російським ЗМІ, передають Вчасні Новини.

Подробиці. У Кремлі заявили, що ситуація навколо нардепа від фракції «Опозиційна платформа – За життя» (кума президента Росії Володимира Путіна – ред.) Віктора Медведчука є внутрішньою справою України,

«Ми не маємо наміру втручатися в ці процеси, в цю внутрішню справу України. Але ми спостерігаємо за цим дуже уважно і хотіли б переконатися, що за цим не стоїть переслідування з політичних мотивів, якась кампанійщина з метою позбутися політичного конкурента», – сказав Пєсков.

Він послався на повідомлення ЗМІ щодо перебування Медведчука в Україні.

 «Наскільки ми знаємо з повідомлень ЗМІ, Медведчук перебуває в Україні і по жоден політичний притулок ні до кого не звертався», – сказав речник Путіна.

Щодо можливої допомоги Медведчуку з боку РФ, Пєсков сказав, що звернень від нардепа не було.

«Він не звертався, наскільки я знаю, по допомогу, і навряд чи ми можемо надати йому якусь допомогу на тлі переслідування, яке нині має місце», – додав речник президента РФ.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.