В Одесі мітингувальники вимагали закрити телеканал, пов’язаний з Медведчуком

Представники партії «Братство» Дмитра Корчинського вимагають закриття «Академії», фактичним власником якої є помічник Медведчука – Дмитро Голубов.

Про це повідомляє «Думская», а також місцеві телеграм-канали, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Біля входу на завод «Пресмаш» на Столбовий, 28, на території якого розташовується телеканал «Академія», відбулась акція. Мітингували представники організації «Братство» Дмитра Корчинського. Присутні вимагали закрити телеканал, який пов’язаний з Дмитром Голубовим – помічником нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Зазначається, що вказаний телеканал Голубов оформив на свою матір – Світлану Щелкунову.

Активісти «Братства» розтягнули банер, а також розмалювали двері на прохідній «Пресмашу» і стіни навколо написами з образами на адресу Медведчука. На стінах написано «Сепар» і «За ґрати».

Мітингувальники наголошують, що телеканал «Академія» «сіє смуту» в суспільстві, оскільки Медведчук впливає на його редакційну політику.

Активісти наполягають, щоб мовлення одеського телеканалу заборонили, як раніше були заборонені Newsone, ZIK і 112, які також належать до групи Медведчука.

Нагадаємо. 2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) щодо нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака. Крім того, на 5 років запровадили санкції проти каналів 112 Україна, NewsOne, ZIK, які пов’язують з кумом президента РФ, нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

Згодом у сайтів, які пов’язані з представниками партії ОПЗЖ Віктором Медведчуком і Тарасом Козаком телеканалів «112 Україна», NewsOne і ZIK, відібрали домени.

На тлі проведення обшуків 11 травня у депутата Віктора Медведчука генпрокурорка Ірина Венедіктова повідомила, що підписала підозри двом депутатам – Віктору Медведчуку і його соратнику Тарасу Козаку. Їм інкримінують «державну зраду» і «готування до розграбування національних цінностей на окупованій території».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.