ЗМІ: Нардепам заборонили без попередження приходити до Офісу президента

Народні депутати відтепер не зможуть безперешкодно проходити до Офісу президента України.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на джерела у партії «Слуга народу» і Офісі президента, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Як повідомили джерела, відтепер народні обранці можуть проходити всередину лише у випадку, якщо на їхнє ім’я є попереднє замовлення у бюро перепусток. І це відбувається, незважаючи на те, що законодавство про статус народного депутата дозволяє народним обранцям, пред’явивши власне посвідчення, проходити до будь-якого органу державної влади.

«Ми дуже обурювалися, навіть у чати скидали відео, як колеги скандалили з охороною. Але нам потім пояснили УДОшники, що нібито такі обмеження тривають, якщо на роботі є президент. Коли президента немає – проходьте, повна відкритість», – повідомив один із депутатів провладної партії.

Зазначається, що додаткові заходи щодо нардепів в ОПУ з’явилися кілька місяців тому – після того, як позафракційний депутат Гео Лерос увірвався у приймальну до голови ОПУ Андрія Єрмака і попросив його секретарку передати, що Єрмак «г**дон».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.