У мережі з’явилося ще більш скандальне відео за участю Гогілашвілі

Після появи відео, на якому заступник очільника Міністерства внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на блокпосту при в’їзді в район проведення Операції об’єднаних сил, у мережу виклали відео з нагрудної камери.

Про це йдеться на сайті Українська правда, передають Вчасні Новини.

Як випливає з відео, 24 листопада автомобіль Гогілашвілі у Києві зупинили патрульні поліцейські, аби перевірити документи. Це розлютило високопосадовця і він почав ображати правоохоронців та запитувати, чому вони “не впізнали начальство”.

Водночас поліцейські спокійно намагалися пояснити, що лише виконують свою роботу.

Читайте також: Скандал із заступником глави МВС: Бутусов вказав на ще один важливий нюанс

Ми не будемо цитувати все, що говорив заступник очільника Міністерства внутрішніх справ. Дивіться самі у відео:

Нагадаємо. Раніше Гогілашвілі влаштував скандал на блокпосту на в’їзді в Донецьку область через те, що його автівку зупинили й попросили показати документи. Зокрема, він обурився, що правоохоронці його не впізнали, а згодом погрожував їм.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський підписав наказ про тимчасове відсторонення свого заступника Олександра Гогілашвілі.

12 грудня президент України Володимир Зеленський ініціював відставку заступника очільника МВС Олександра Гогілашвілі через скандал, що стався за його участі на блокпосту при в’їзді у Донецьку область.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.