Названо головну причину звільнення Кривоноса

Головною причиною звільнення генерала Збройних сил Сергія Кривоноса з посади заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони є його нелояльне ставлення до влади.

Про це розповів в програмі «Все по бєспрєдєлу» з Роксаною Руно на Апостроф TV спікер української делегації у Тристоронній контактній групі (ТКГ), позаштатний радник глави ОПУ Олексій Арестович (відео нижче)

Подробиці. Звільнення Кривоноса, каже Арестович, не було несподіваним і йому передувала низка подій.

«Секретар РНБО Олексій Данілов за кілька місяців до цього підготував подання про звільнення Кривоноса, але йому давали шанс. Коли людина працює в державному органі і критикує президента, це неділова поведінка, це неетично», – зазначив Арестович.

Він додав, що Кривоноса усунули з групи, яка займалася розробкою закону «Про територіальну оборону» ще рік тому – у грудні 2019 року.

«Весь цей час, як кажуть представники РНБО, він поводився дуже нелояльно, він не з’являвся на роботу. А місяць перебування на посаді Кривоноса коштувало українському народу 200 тисяч гривень», – зауважив Арестович.

Нагадаємо. Сергій Кривонос – генерал Збройних сил України, перший заступник Командувача Сил спеціальних операцій ЗС України.

У 2019 балотувався в президенти України. Але заявив про зняття своєї кандидатури на користь тодішнього президента Петра Порошенка.

12 березня 2019 року Порошенко призначив Кривоноса заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

29 грудня Зеленський звільнив Сергія Кривоноса з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.