«Слуги народу» анонсували законопроєкт про місцевий референдум

Перший віцеспікер Руслан Стефанчук заявив про фіналізацію тексту проєкту закону про місцевий референдум наступного тижня.

Заяву перший віцеспікер Руслан Стефанчук зробив на з’їзді партії «Слуга народу» сьогодні, 13 березня, передає УП.

Подробиці. Наступного тижня буде фіналізовано текст законопроєкту про місцевий референдум. Його буде виставлено на сайті ВР для обговорення.

«Крім цього, під егідою президента України ми готові об’їхати по всіх територіальних громадах чи по переважній більшості, поспілкуватися з людьми на місцях, презентувати своє бачення місцевого референдуму, і вийти на фінальну точку, яка дасть можливість сказати, що пряма демократія в Україні існує, що влада, яку представляємо ми, діє не просто в межах і в спосіб, а в першу чергу в інтересах народу України, відповідної територіальної громади», – сказав Стефанчук.

Він також додав, що партія «Слуга народу» – «єдина партія, яка не провалила жодної обіцянки», посилаючись на результати порталу «Слово і діло».

Читайте також: Зеленський: «Слуга народу» очищується від «засланих козачків»

Крім того, Стефанчук анонсував програму, яка показуватиме в режимі онлайн виконання обіцянок партії.

«Буде відповідна ІТ-програма, яка буде давати можливість показувати в режимі онлайн 24/7 виконання тієї мапи, яку ми запланували, визначення осіб, які не відповідають тим чи іншим критеріям, преміювання кращих і прощання з гіршими», – заявив перший віцеспікер «СН».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.