Зеленський: «Слуга народу» очищується від «засланих козачків»

Президент Володимир Зеленський заявив, що партія «Слуга народу» поступово очищується від засланих козачків та випадкових людей. І розкритикував тих, хто критикує владу.

Про це президент сказав на XI з’їзді партії «Слуга народу» сьогодні, 13 березня, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Президент анонсував вихід з партії всіх «засланих козачків».

«Партія «Слуга народу» сьогодні починає новий період. Вважаю, ми, ви подорослішали, визнали помилки і зробили висновки. Ми поступово очищуємо команду від засланих козачків та випадкових людей (є й такі). І ми готові рухатись далі», – сказав він.

Зеленський також розкритикував телеграм-канали за критику ситуації в країні, згадав «стару систему», депутатів, олігархів…

«Ми працюємо сьогодні в складних умовах, в умовах війни, коронавірусу, світової фінансової кризи. Коли проти нас стара система, олігархи, їхні ЗМІ, їхні судді, депутати, які втратили недоторканність, чиновники, які втратили схеми, тіньові царьки, які скуповували землю, що нібито не продається, тіньові букмекери, що заробляли мільярди, не сплачуючи жодної гривні до бюджету України, ті, хто поливав нас останніми словами, а тепер набиваються в друзі, ті, хто були друзями, а тепер поливають нас останніми словами», – заявив він.

Водночас президент вважає, що не «все пропало» і закликав тих, хто «опустив руки», піти відразу.

«Якщо в цьому залі є ті, хто готовий опустити руки або досі не зрозумів різницю між справжньою думкою народу і своєю Facebook-бульбашкою або ґвалтом деяких журналістів, активістів, анонімних телеграм-каналів про «все пропало», краще встаньте і  підіть зараз. Хоча я вірю, що таких людей тут сьогодні немає», – додав Зеленський.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.