Тримайтесь подалі для вашого ж блага, – Росія звернулась до США з приводу Криму

У Росії захід кораблів Військово-морських сил США в Чорне море на тлі стягування військ до кордону України назвали провокацією і кажуть, що є «високий ризик інцидентів».

Як передає ТАСС, таку заяву зробив заступник голови МЗС РФ Сергій Рябков, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Рябков заявив про провокацію з боку США через військові кораблі у Чорному морі. І вважає, що це «гра на нервах».

«Американським військовим кораблям поблизу від наших берегів робити абсолютно нічого. Це суто провокаційні заходи, які вони здійснюють, провокаційні в прямому сенсі слова. Вони випробовують нас на міцність, грають на нервах. У них нічого не вийде», – вважає він.

Крім того, Рябков звернувся до США із закликом триматися подалі від Криму і чорноморського узбережжя Росії.

«Ми попереджаємо США, що їм краще триматися подалі від Криму, від нашого чорноморського узбережжя. Це для їхнього ж блага», – зазначив Рябков.

Нагадаємо. США неодноразово висловлювали свою позицію щодо підтримки України, особливо на тлі стягування російських військ до кордонів України. У Держдепі попередили про наслідки для РФ у разі нової агресії проти української держави.

Раніше стало відомо, що США проінформували Туреччину, що два військові кораблі пройдуть через турецькі протоки і будуть розміщені в Чорному морі до 4 травня.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.