Печерський суд Києва обрав запобіжний захід Медведчуку

Печерський суд Києва обрав запобіжний захід народному депутату Віктору Медведчуку, якого підозрюють у державній зраді.

Про це повідомляє «ТРК-Україна».

Подробиці. Народного депутата від політичної партії «Опозиційний блок – За життя» Віктора Медведчука відправили під домашній арешт.

Відповідне рішення сьогодні прийняв суддя Печерського суду.

Раніше прокуратура подала клопотання про обрання запобіжного заходу Медведчуку у вигляді арешту з альтернативою застави.

Проте суддя Печерського суду відхилив клопотання прокурора та вирішив обрати Медведчуку запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 9 липня 2021 року. Нардепа також зобов’язали носити засіб контролю – електронний браслет.

Нагадаємо. На тлі проведення обшуків 11 травня у депутата Віктора Медведчука генпрокурорка Ірина Венедіктова повідомила, що підписала підозри двом депутатам – Віктору Медведчуку і його соратнику Тарасу Козаку. Їм інкримінують «державну зраду» і «готування до розграбування національних цінностей на окупованій території».

У Кремлі заявили, що будуть уважно слідкувати за процесом щодо оголошених підозр лідеру ОПЗЖ, куму президента РФ Віктору Медведчуку

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.