ЗМІ: ДБР проводить обшук у Тупицького

За місцем проживання Олександра Тупицького відбувається обшук. Слідчі Державного бюро розслідувань прийшли за адресою його проживання о 6:00 ранку 13 травня.

Про це повідомляє ZN.ua із посиланням на джерела, передають Вчасні Новини.

Подробиці. У Тупицького, указ про призначення якого на посаду судді КСУ скасували, наразі проходить обшук за місцем проживання в присутності його самого, дружини, двох малолітніх дітей та адвоката.

«Відповідно до ч. 1 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте в результаті його вчинення, а також з метою встановлення розшукуваних осіб», – йдеться у відповідній ухвалі Печерського суду, наданій у розпорядження видання.

В ухвалі не наводиться зміст доказів, оскільки клопотання обмежене таємницею досудового розслідування. Судове засідання, на якому було ухвалене рішення про обшуки, проводилося в закритому режимі відповідно до КПК України.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.