Світовий конгрес українців оголосив про початок стратегічного партнерства з брендом Saint Javelin

Світовий конгрес українців розпочинає партнерство із заснованим у лютому 2022 року брендом одягу, наклейок та інших речей Saint Javelin, повідомляється на сайті конгресу в четвер.

У рамках партнерства Saint Javelin передасть свої поточні щомісячні доходи кампанії #UniteWithUkraine.

“Ми вирішили передавати ці кошти СКУ, оскільки вони довели, що можуть успішно закуповувати та доправляти життєво необхідне спорядження на передову. Для цього необхідно здійснювати масштабну роботу, і СКУ має потужну сформовану команду, якій ми довіряємо”, – сказав засновник Saint Javelin Крістіан Борис.

У конгресі нагадують, що розпочата в березні кампанія UniteWithUkraine має на меті покращення ситуації з постачанням захисного спорядження для України.

“Люди прагнули допомогти мирним громадянам, які відважилися стати захисниками України, а СКУ мав найкращу спроможність зібрати кошти та доправити нелетальні засоби захисту побратимам і сестрам на передовій. На сьогодні в рамках кампанії #UniteWithUkraine вже зібрано понад $21 млн і доставлено захисникам України тисячі броньованих шоломів, бронежилетів, респіраторних масок, аптечок та іншого спорядження”, – наголошується в повідомленні.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.