Росіяни завдали трьох ракетних ударів по Костянтинівці та двох ударів по Нью-Йорку, в Бахмуті одна людина загинула, ще п'ятеро поранені

Росіяни вранці в середу, 13 липня, завдали трьох ракетних ударів по Костянтинівці та двох ударів по Нью-Йорку, в Бахмуті одна людина загинула, ще п’ятьох поранено, також не припиняються обстріли Званівської та Черкаської територіальних громад, повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

“Росіяни здійснюють постійні обстріли по всій вільній території Донбасу. Найбільше сьогодні страждає Бахмутський район. У Бахмуті одна людина загинула, ще п’ятеро поранені”, – написав він у телеграм-каналі.

Також уранці росіяни завдали двох ракетних ударів по Нью-Йорку, влучили поряд із дитсадком.

“У Званівській ТГ обстріли не припиняються, за добу пошкоджено п’ять будинків у Верхньокам’янському та два – у Званівці. У Сіверську один будинок знищено повністю, ще один – пошкоджено. Без постраждалих”, – повідомив Кириленко.

Ще трьох ракетних ударів росіяни завдали по Костянтинівці – одна людина поранена. Пошкоджено промислову будівлю та приватний будинок, у кількох навколишніх житлових будинках вибито шибки.

У Черкаській ТГ обстріляно Новомиколаївку, пошкоджено дах будинку. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.