«Потяг до перемоги»: УЗ розпочала продаж квитків до Маріуполя та Донецька

Вже сьогодні українці можуть придбати квитки на три перших рейси потягів з Києва до Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

Крім того, безумовно, можна придбати квитки до нещодавно звільненого Херсону.

Про це повідомила пресслужба «Укрзалізниці».

«Разом із платформою UNITED24 розпочинаємо благодійний проєкт «Квитки до перемоги». Вже сьогодні ви можете оформити квитки на три перших рейси з Києва до п’ятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя», – йдеться в повідомленні.

Скористатися квитком можна буде одразу після звільнення тимчасово окупованих міст.

«Квиток можна придбати, зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним — одразу після деокупації. Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою і місцем», – наголосили в «Укрзалізниці».

У пресслужбі також зазначили, що їм дуже радісно запускати проєкт, «знаючи, що квитками Київ-Херсон можна буде скористатися вже найближчим часом!»

Також в УЗ додають, що рейси буде здійснювати «Потяг до перемоги». Вагони потяга будуть розписані й присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях.

Гроші від продажу квитків підуть на благодійність.

«Усі квитки благодійні: кошти від їхнього продажу будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту – автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами», – розповіли у пресслужбі.

Оформити символічний квиток можна за посиланням.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.