У ЗСУ посилять спроможності безконтактного бою

У Сухопутних військах Збройних сил України планують нарощувати спроможності для ведення безконтактних бойових дій. Вже зараз триває переозброєння бойових частин та підрозділів на новітні високотехнологічні зразки.

Про це пише «Армія.inform» (інформаційне агентство Міноборони України).

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що зараз необхідно розвивати й удосконалювати способи застосування безпілотників і роботизованих систем.

У ЗСУ також хочуть впровадити систему мережево-центричної війни, нарощувати спроможності військ вести безконтактні бойові дії, а також ㅡ можливості частин і підрозділів радіоелектронної боротьби.

Наразі у СВ ЗСУ триває переозброєння бойових частин та підрозділів на новітні високотехнологічні зразки як українського, так і іноземного виробництва. У ЗСУ планують розпочати оснащення підрозділів артилерії 155-мм артилерійськими системами.

Також робиться ставка на створення у складі бойових бригад підрозділів баражуючих боєприпасів та безпілотних авіаційних комплексів, зазначає «Армія.inform».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.