Землю накриє триденна магнітна буря: як захиститися

Геомагнітна буря може привести до мігрені і запаморочення

Перша велика буря накриє Землю в середині місяця. Геомагнітна буря триватиме з 15 по 17 січня. Активність 16 січня буде високою, а в інші дні очікуються незначні коливання.

Ця буря не повинна перевищити трьох-чотирьох-бальний поріг. Але від підвищених фізичних навантажень у цей час варто відмовитись. Також варто уважно стежити за своїм емоційним станом.

Наступна підвищена сонячна активність прогнозується 24 січня. Вона буде слабкою. Наприкінці місяця також буде слабка дводенна буря – 29 і 30 січня.

Як подбати про себе під час магнітних бур

Найважливіше – налагодити режим сну. Тоді в організму будуть сили на боротьбу з симптомами магнітних атак.
Водний баланс – ще одне важливе правило: доросла людина повинна пити від 1,7 до 2,8 літра води протягом дня (в залежності від її ваги).
Свіже повітря – організм варто насичувати свіжим киснем якщо не під час прогулянок на природі, то хоча б провітрюючи приміщення.
Правильне харчування – відмовтеся від вживання алкоголю та жирних продуктів.
Зміцнювати психологічний стан допоможуть позитивні емоції: читайте книги улюблених авторів, дивіться веселі фільми, спілкуйтеся з друзями. А ось будь-які напружені дискусії та з’ясування відносин краще відкласти.

Нагадаємо, британські науковці назвали «суперпродукти» для зміцнення імунітету

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.