Дубінського зняли з головувування столичними «СН»: він каже про «шахрайство» (деталі)

Члени Київської обласної організації політичної партії «Слуга народу» переобрали голову осередку і поставили питання про виключення з партії.

Про це йдеться у пресрелізі партії «Слуга народу», передають Вчасні Новини.

Подробиці. Сьогодні, 14 березня 2021 року, на позачерговій конференції члени Київської обласної організації «СН» зняли позафракційного нардепа Олександра Дубінського з посади. Його замінив фракційний народний депутат з депутатського корпусу «СН» в у ВР Андрій Мотовиловець.

«Партійці поставили питання про подальше перебування його (Дубінського, – ред.) на посаді очільника обласного осередку та звернулися до голови партії з ініціативою скликати позачергову конференцію з кадрових питань. На конференції члени осередку ухвалили рішення про переобрання очільника. Більшістю голосів новим головою Київського партійного осередку став Андрій Мотовиловець», – йдеться у пресрелізі.

Крім того, члени осередку вважають, що таким чином Дубінський не може входити до й створеної Національної ради громад. Більш того, його можуть виключити з партії.

«Також у зв’язку з діями, що можуть трактуватися як невизнання статуту партії та невиконання членом партії статутних обов’язків, розглядається питання про виключення Олександра Дубінського із членів партії», – додали у пресслужбі.

Сам Дубінський скликав «екстрену конференцію ради Київської обласної організації політичної партії «СН», написав він у Фейсбуці.

Прибули віддані йому партійці і обговорювали «шахрайські та аферистичні схеми, які застосовуються окремими функціонерами ПП «СН» з використанням змін до статуту партіі, прийнятих 13.03.2021, з метою зміни керівника Киівськоі обласноі організаціі, чергових провокацій проти голови Киівськоі обласноі організаціі». Ця партконференція столичних «СН» висловила «довіру голові Киівськоі обласноі організаціі Олександру Дубінському».

Нагадаємо. 39-річний позафракцій народний депутат, в минулому – член парламентської фракції СН Олександр Дубінський вважається близьким до мільярдера Ігоря Коломойського. Нещодавно вони разом потрапили під санкції США.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.