В ОРДО почали опечатувати нерухомість, яку позначили як «без господаря» (фото)

На непідконтрольній Україні території Донецької області  почали опечатувати нерухомість, яку вважають такою, що залишилась без господаря.

Про це повідомляє місцеве сепаратистське видання «Донбас Сегодня», передають Вчасні Новини.

Подробиці. В ОРДО створили так звану «міжвідомчу комісію з питань управління безхазяйними нерухомими речами». Відповідний «указ №25» від 1 лютого 2021 року підписав ватажок угруповання «ДНР» Денис Пушилін.

Тож сьогодні житло, господарі якого давно виїхали і не платять за послуги ЖКГ, заарештовують співробітники «виконавчої служби».У повідомлення про початок арештів житла додали відповідну фотографію. На фото можна побачити, що на двері квартири наклеєно папір з печатками, написом «опечатали виконавчою службою» і номером телефону місцевого мобільного оператора.

Читайте також: Ваше майно «націоналізували» в ОРДЛО: що робити?

Кореспондент «Новостей Донбасса» зателефонував за цим номером. Відповіла жінка, яка відмовилася представитися, але в ході розмови не стала заперечувати, що займається питаннями опечатаних квартир.

В ОРДО почали опечатувати нерухомість, яку позначили як «без господаря» (фото)

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.