Піскун: Олександра Гогілашвілі перевіряла ФСБ і це логічно

Ексзаступник голови МВС Олександр Гогілашвілі пройшов перевірку російською ФСБ перед тим, як стати помічником російського боксера, депутата Держдуми та друга Путіна Миколи Валуєва.

Про це заявив ексгенпрокурор Святослав Піскун в ефірі програми “Хард з Влащенко” на телеканалі “Україна 24”

“Він точно проходив перевірку ФСБ, там перевірили навіть у якому пологовому будинку він народився і чи правильно записали дату його народження, з ким у школі дружив, з ким сварився. Більше того, Валуєв – символ російської сили, боксу. Він особистий друг Володимира Володимировича (Путіна,- ред.) і буває, що зустрічається з ним. Як ви думаєте, перевірили ФСБ оточення Валуєва, перед тим, як призначити помічником нашого, так би мовити, товариша? Звісно, що перевірили”, – каже він.

Прокоментував колишній посадовець чутки про те, що Гогілашвілі, як заступник міністра, користувався броньованим автомобілем.

“Броньована машина у МВС є тільки у міністра, наскільки мені відомо. Напевно, у нього якісь спеціальні повноваження і держава переживає за його життя. Тому, звичайно йому виділили броньований автомобіль”, – сказав колишній генпрокурор.

За його словами, коли він обіймав посаду генерального прокурора України, їздив не на броньовику, а на звичайному старому автомобілі.

“У мене була звичайна, ще й стара. Нову мені не купили, бо грошей не було. Треба було вирішувати: давати премії чи автомобіль купити. І я їздив на старому авто”, – розповів Піскун.

Нагадаємо, що раніше Гогілашвілі влаштував скандал на блокпосту на в’їзді в Донецьку область через те, що його автівку зупинили й попросили показати документи. Зокрема, він обурився, що правоохоронці його не впізнали, а згодом погрожував їм.Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський підписав наказ про тимчасове відсторонення свого заступника Олександра Гогілашвілі.

12 грудня президент України Володимир Зеленський ініціював відставку заступника очільника МВС Олександра Гогілашвілі через скандал, що стався за його участі на блокпосту при в’їзді у Донецьку область.

Згодом у мережі з’явилося ще більш скандальне відео за участю Гогілашвілі.

13 грудня Кабмін звільнив Гогілашвілі

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.