СБУ провела обшуки у представників заборонених політичних партій

Служба безпеки провела обшуки в офісах та помешканнях представників заборонених Комуністичної партії та політичної партії «Русь єдина». Слідчі дії проводилися у межах контрдиверсійних заходів у Києві, Дніпрі і Кривому Розі.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Зазначається, що в результаті слідчо-оперативних дій було знайдено зброю, георгіївські стрічки і прапори країни-агресора. Також було виявлено склади з прокремлівською літературою, агітаційними листівками із символікою тоталітарного режиму срср і «методички» російських пропагандистів.

«У них рашисти закликають до підтримки окупаційних угруповань рф і надають «рекомендації» щодо насильницького захоплення влади в Україні», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляється,  весь «арсенал» пропагандистських засобів функціонери КПУ планували використати для проведення агітаційно-масових заходів на підтримку ворога у разі захоплення Києва і Дніпропетровщини.

Наразі у межах кримінального провадження, розпочатого слідчими Служби безпеки за ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушень і притягнення до відповідальності винних осіб.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.