Мендель запускає власне шоу на телебаченні

Прессекретарка президента України Юлія Мендель буде вести щотижневу передачу на державному телеканалі «Дом». Буде «ділитися своїми висновками про те, що відбувається».

Про це Мендель та телеканал повідомили у Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Вже цього тижня має вийти перший випуск телешоу на каналі «Дом», що транслюється на окупованих Росією територіях України.

«На цьому тижні на Телеканал Дом і UATV російською стартує щотижневе ТВ-шоу «Погляд з Банкової з Юлією Мендель». Це авторський проект прес-секретаря президента України», – йдеться в повідомленні телеканалу.

У свою чергу, сама Мендель зазначила, що пілотний випуск буде вже сьогодні, о 19:30.

«Не втомлюємося говорити з вами. А особливо – з українцями, котрі опинилися за контактною лінією на Донбасі та в Криму. Сьогодні, о 19:30 для підписників Телеканал Дом у YouTube – пілотний випуск про дезінформацію та соціальні послуги для українців по обидва боки контактної лінії», – написала вона.

Як зазначає Телеканал, Мендель коментуватиме актуальні події і буде «ділитися своїми висновками про те, що відбувається, робить прогнози спеціально для аудиторій, які проживають на тимчасово окупованих територіях Криму і Донбасу».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.