Гончаренко: ВР прийняла законопроект, який дає можливість зупинити імпорт електроенергії з РФ і Білорусі

Верховна Рада прийняла законопроект, який дає можливість зупинити імпорт електроенергії з Росії і Білорусі. 296 голосів за. Зеленський повинен негайно підписати закон, а НКРЕКП припинити цей ганебний імпорт.

В 1 млрд гривень обійшовся країні імпорт російсько-білоруської електроенергії тільки з початку цього року. Якби наша команда не вимагала негайно припинити злочинну закупівлю в країни-агресора, влада і далі дотувала російський бюджет і російську армію.

Навіть сьогодні, коли Путін уже стягнув до кордону тисячі танків і погрожує вторгненням, у Зеленського не посоромилася оплатити нові поставки.

Мільярд гривень, які українські споживачі заплатити Путіну і Лукашенку на совісті Зеленського і його зеленої монобільшості.

Олексій Гончаренко – народний депутат «ЄС» (допис у Телеграм-каналі)

Нагадаємо. Сьогодні, 15 квітня, народний депутат з фракції «Слуга Народу» Людмила Буймістер заявила, що Україна відновила прямий імпорт електричної енергії з Російської Федерації.

«Знущальна формула від НКРЕКП: Чим більше на кордонах військ країни-агресора – тим більше ми імпортуємо від них струму. Сьогодні Україна відновила прямі закупівлі електроенергії в російського державного монополіста «ІнтерРАО», – зазначила нардеп.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.