У п'ятницю працюватимуть дев'ять гумкоридорів для евакуації у Запорізькій, Донецькій та Луганській областях – Верещук

Дев’ять гуманітарних коридорів для евакуації цивільного населення з окупованих або прифронтових міст Запорізької, Донецької та Луганської областей узгоджено на п’ятницю, 15 квітня, повідомила віцепрем’єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

“15 квітня 2022 року узгоджено дев’ять гуманітарних коридорів”, – написала Верещук у телеграмі у п’ятницю.

Вона уточнила, що евакуація населення з міст Маріуполь, Бердянськ, Токмак та Енергодар до Запоріжжя здійснюватиметься приватним транспортом.

Окрім того, узгоджено також евакуацію населення з Сєвєродонецька (місце зборів – проспект Хіміків, 28), Лисичанська (місце зборів – РТІ, 40 років Перемоги, вул. Сосюри, 324), Попасної (місце зборів – вул. Первомайська, 42), с. Гірське (місце зборів – вул. Гагаріна, 13) та Рубіжного до м. Бахмута (Донецька обл.).

“Гуманітарні коридори на Луганщині працюватимуть за умови припинення обстрілів із боку окупаційних військ”, – наголосила Верещук.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.