Порошенко вважає, що літак, на якому він прибуде в Україну, можуть посадити не в «Жулянах»

«Вони спеціально і дуже уважно вивчають досвід Протасевича», – зауважив п’ятий президент

П’ятий президент України Петро Порошенко не зібрав «тривожну валізу» на випадок арешту. Про це він заявив на брифінгу у Варшаві, відповідаючи на питання кореспондента «Главкома».

«Я не зібрав, не збираю, і збирати не буду. Якщо ти готуєшся до перемоги, буде перемога. І вам не раджу (збирати валізку, – ред.). Мої принципові позиції стосовно Путіна були такі: не бійся Путіна точно, не вір Путіну точно і тримай єдність навколо України. Сьогодні, на жаль, все це відноситься на набагато нижчу позицію до Зеленського: не бійтеся Зеленського, не вірте Зеленському і тримайте єдність демократичної опозиції», – зауважив Порошенко.

Очільник «Європейської Солідарності» також зауважив, що літак, на якому він прибуде в Україну, можуть посадити не в Жулянах. Такий сценарій цілком імовірний.

«Вони спеціально і дуже уважно вивчають досвід Протасевича. Але дуже сподіваюся, що такого не трапиться», – сказав Порошенко.

Нагадаємо, Порошенко вирішив поспілкуватися зі ЗМІ у Варшаві напередодні свого повернення в Україну 17 січня.

Повне відео пресконференції можна подивитися тут.

Як відомо, Печерський районний суд Києва призначив засідання з обрання запобіжного заходу народному депутату України, п’ятому президенту Петру Порошенку на 17 січня на 11:00.

ДБР також оприлюднило скрін листа від Печерського райсуду Києва, у якому зазначається, що це клопотання розглядатиме слідчий суддя Олексій Соколов.

Відомо, що обрання запобіжного заходу Петру Порошенку буде розглядатися у відкритому судовому процесі. Зазначимо, Європарламент застосує санкції проти осіб, які переслідують Порошенка.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.