Правоохоронці розслідують загибель 57-річної туристки під час сходження на Говерлу

Правоохоронці розслідують загибель 57-річної туристки на Одещині під час сходження на Говерлу (Карпати), повідомила пресслужба поліції Івано-Франківської області.

“Встановлено, що в результаті падіння 57-річна жінка загинула, а 32-річна жінка та 34-річний чоловік травмувались. Усі вони жителі Одеської області. Після падіння 32-річна жінка змогла зателефонувати рятувальникам та повідомити про те, що сталося”, – йдеться в повідомленні.

Поліцейські кваліфікують загибель жінки за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з позначкою “нещасний випадок”. Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясують усі обставини для об’єктивного розгляду справи.

Зазначається, що пошуково-рятувальні роботи були ускладнені погодними умовами та сильним поривчастим вітром. О 14:40 рятувальники доставили потерпілого чоловіка на базу Заросляк та передали медикам, а о 15:50 – транспортували постраждалу жінку. Тіло загиблої оглянули співробітники поліції – слідів насильницької смерті не виявлено.

Як повідомлялося, при сходженні на гору Говерла одна людина загинула, ще двоє отримали травми різних ступенів важкості.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.