У Дніпрі спортсмени вигадали нову забаву – грають у хокей веслами (фото)

Полем для нової розваги слугує замерзла річка

У Дніпрі каякери вигадали нову гру – весло-хокей, в якій м’яка шайба, замість ключок – весла, а поле – замерзла річка. Про це повідомляє «Суспільне». За словами організатора клубу каякерів Станіслава Колкунова, ідея виникла спонтанно, після новорічних свят.

Дніпрянин Гарік у клубі вже два роки, каже: був присутнім у той день, коли вигадали гру і вона йому дуже сподобалась.

«Падали, є синці, але я отримав море задоволення. Грав, як нападник, але не забив жодного гола, падаю з ніг», – розповідає чоловік.

1 з 5

на весь екран згорнути

Всі фоторепоратажі

На Тернопільщині пів села виїхало на заробітки, староста теж (фото, відео)

Безхатько назвав себе богом та штовхнув під потяг метро жінку (фото)

Руслана показала, на кого схожа

У Дніпрі попрощалися із загиблим на Донбасі 23-річним захисником (фото)

Станіслав Колкунов говорить, гра виникла випадково, тиждень тому, коли під час святкування дня народження членів клубу бешкетували на льоду з веслами. Чоловік наголошує, за безпекою учасників пильно слідкують.

«На будь-якому льоду головне мати в руках жердину чи ,як у нашому випадку, весло і тоді ризик мінімальний. Граємо лише коли крига дуже товста, приблизно 20-30 см. Тим паче, нас підготовлював та страхував сертифікований водолаз», – каже організатор.

Весло-хокей проводився двічі, тому чітко встановлених правил ще немає. Як зазначає співорганізаторка заходу Галина, вони у процесі їхнього створення, до наступних ігор планують підготуватись серйозніше.

«Зробимо естетичнішу шайбу, поставимо ворота, гадаю, що і табло з’явиться, все буде», – розповідає жінка.

Любителі професійного хокею теж не залишились осторонь, долучаються до гри на ковзанах.

У весло-хокей можуть грати чоловіки, жінки та навіть діти. Участь безкоштовна.

Організатори клубу планують і надалі проводити гру та хочуть, щоб про них дізнались інші каякери Дніпра та організували свої команди. Тоді з’явиться можливість створити міжклубні змагання.

Раніше повідомлялося, що у популярній мережі TikTok поширюється новий небезпечний челендж. Зокрема, вірусний тренд під назвою Blackout Challenge передбачає, що користувачі записують, як вони затримують дихання, доки не непритомніють. Нещодавно у пастку такої «розваги» потрапила 10-річна дівчинка Ніла Андерсон зі штату Пенсільванія (США). Дитина померла.

Нагадаємо, мама школярки в Запоріжжі, яка написала передсмертну записку і скоїла самогубство, розповіла про останній день життя доньки, та про конфлікт дівчинки з викладачем гімназії.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.