Вийшла зі шкільного автобуса і пропала: на Дніпропетровщині розшукують 12-річну дівчинку

Правоохоронці та волонтери ведуть пошуки вже другу добу

У селі Привільне Криничанського району Дніпропетровської області 14 січня загадково зникла 12-річна Іванна Калинар. Дівчинку розшукують правоохоронці та волонтери. Про це повідомили в Нацполіції Дніпропетровської області.

За даними поліції, Іванна о 15:30 приїхала до села Привільне і більше її не бачили. «Прикмети: зріст 160 см, худорлявої статури, волосся темне нижче плечей (зачіска каре), очі темні, має невелику косоокість. Була одягнена: пуховик «болотного» кольору, шапка рожева з бубоном, джинси темно – синього кольору, черевики дуті (знизу чорні, зверху сині з малюнком зірки)», – повідомили в поліції.

У Павлоградському пошуково-рятувальному кінологічному загоні «Антарєс» повідомили, що вони разом із іншими волонтерами та небайдужими 15 січня розшукували дитину, проте місце перебування дівчинки і досі невідоме.

1 з 7

на весь екран згорнути

Всі фоторепоратажі

Французи анонсували новий електромобіль. Чи варто чекати в Україні?

Японці показали електромобіль, який не з’явиться на дорогах (фото)

У Дніпрі спортсмени вигадали нову забаву – грають у хокей веслами (фото)

На Тернопільщині пів села виїхало на заробітки, староста теж (фото, відео)

«Волонтери та правоохоронці ретельно опрацювали величезні території полів, лісосмуг, чисельні занедбані будівлі, берегову зону ставків, хащі очерету та сміттєзвалища», – йдеться у повідомленні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.