Кіпіані: Син Стуса зайняв позицію «за Медведчука» (відео)

Син українського поета, прозаїка, дисидента Василя Стуса зайняв позицію «за Медведчука» у  судовому процесі щодо заборони книги Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса».

Про це автор книги «Справа Василя Стуса» Вахтанг Кіпіані розповів у програмі «Рандеву з Яніною Соколовою».

Подробиці. Син Василя Стуса Дмитро зайняв позицію кума Путіна, лідера партії ОПЗЖ Віктора Медведчука в судовому процесі щодо заборони книги Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса».

За словами автора книги, він не знає, чому саме так вирішив син українського дисидента, тим більш, що книгу бачив раніше.

«Дмитро зайняв позицію «за Медведчука». Я не знаю чому. Дмитро знав про цю книгу. Він дав дозвіл на використання в цій книзі тексту з «таборового зошита”». Коли книга вийшла, я йому її подарував», – сказав він.

При цьому вже через кілька днів Дмитро заявив в інтерв’ю одного з медіа, що пов’язане із самим Медведчуком, що книга має політичний підтекст.

«Через кілька днів він мені сказав, що з дечим він не зовсім згоден, але книга дуже хороша… Через півтора року він дав інтерв’ю медведчуківським медіа і сказав, що це політиканство, книга написана під вибори і, взагалі, навіщо чіпати Медведчука і скільки років минуло… Він складна людина (син Стуса – Дмитро – ред.) і це його вибір», – сказав Кіпіані.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.